Toto je v nově otevřeném centru na Náměstí republiky...
Vejr píše:no bejvala harleyářská knajpa ve Vršovicích, někde pod Moskevskou, mám pocit že se jí říkalo Old Jack. Už jsem tam pár let nebyl, byl to dost dobrej zapadák
harley píše:To bude tóčo,Romíku!![]()
Je milé,jak na mě myslíte ale knajpa je to kamaráda ,kterej jí má už několik let ale byla původně v Dlouhý ulici.Popravdě ani nevím,jestli jí přestěhoval a nebo udělal pobočku.Posílal mi pozvánku na otvíračku ale neměli sme hlídání,tak jsem byl rodinej.
Má tam výbornou kuchyni!![]()
Já už bych hospodu nechtěl ani za nic! Čtyři roky rokovej klub a pak ještě bikers bar na Libeňáku.Dejte mi pokoj!
harley píše:To bude tóčo,Romíku!![]()
Je milé,jak na mě myslíte ale knajpa je to kamaráda ,kterej jí má už několik let ale byla původně v Dlouhý ulici.Popravdě ani nevím,jestli jí přestěhoval a nebo udělal pobočku.Posílal mi pozvánku na otvíračku ale neměli sme hlídání,tak jsem byl rodinej.
Má tam výbornou kuchyni!![]()
Já už bych hospodu nechtěl ani za nic! Čtyři roky rokovej klub a pak ještě bikers bar na Libeňáku.Dejte mi pokoj!
harley píše:Já se dřív muzice věnoval víc,Petře.teda né že bych nějakej diskofil ale vždycky mě dobrá muzika zajímala ale spíš na poslech a vědět co od koho je. Ve Futuru jsme všichni dělali všechno.Střídali sme se jako vyhazovači,na baru a i jako D.Js. ´
Já sice vyrostl začátkem osmdesátejch na DuranDuran a podobnejch novoromatikách ale pak jsem i přitvrdil a přes ZZTop,AC/DC a podobný bigbíty až po Iron Maiden,Acept, Metalica apod.Sem spíš na klasiku s kytarama .Takový ty odnože Trash,Death atd. nemusím. Mám rád,když rozumím slovům.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník